Even geen filmpjes meer

17 okt

sorry echt sorry sorry sorry nogmaals sorry ……
al mijn filmpjes worden fout op geslagen niet als een mswmm bestand en dat moet wel als ik
er muziek onder wil zetten en de site bij zetten in movie maker .
dat gaat dus nu even niet en voor youtube moet het ook nog eens een wmv bestand zijn en dat is het dus allemaal  niet !
het is echt zooooo vervelend . dus tijdelijk geen filmpjes met muziek of met de site er in. alleen nog van mijn mobiel waarschijnlijk …… dus ook geen video reviews meer waar ik net mee wou gaan beginne en zo kan ik nog wel even door gaan :( dus het worden alleen nog maar foto’s en mobielle filmpjes. sorry daar voor ik ga er alles an doen om het nu wel goed te krijgen !Maar de site stopt niet dus blijf gewoon kijken op de site ! :)

Nog geen commentaar

Laat je reactie achter