Sméxy knot

12 okt

eerst even een vraag is er ook nog een ander woord voor knot ?
knot klinkt zo on hip vind ik :P

maar goed ik ga uit leggen in een artikel hoe je het mooiste een knot maakt ! ik had hem laatst geprobeerd hij ging :P maar goed als je het niet snapt laat het me maar even weten he op home staat mijn mail aderes wantr dan maak ik nog wel een filmpje.

Stap 1: Touperen.
Gebruik een kam om de bovenkant en de zijkant van je haar te touperen (begin vanaf onder). Als je daarmee klaarbent, pak je een borstel en borstel je de klitten eruit zodat je haar er zacht en glad uitziet.

Stap 2: Staart maken.
Pak je haar vast met 2 handen, zodat je al het haar vasthebt en geen plukje mist. Bind het dan vast in een lage paardenstaart in je nek. Zorg ervoor dat je elastiekje niet helemaal tegen je hoofd komt, maar dat er een paar cm tussenzit (tussen je hoofd en het elastiekje).

Stap 3: Knot maken.
Toupeerde onderkant van de staart met een grotere kam zodat je haar volume krijgt. Nu kam je je staart nog ven door met een (platte) borstel om de klitten eruit te halen. Nu pa je je staart bij het einde vast en draai je het met de klok mee (dus naar rechts;p) zodat het een knot wordt. Het einde stop je in de rechterkant van de knot, zodat je daar niks meer van ziet.

Stap 4: Vastmaken.
Pak een haarspeldje met een U-vorm, als je die niet hebt zou je eventueel ook nog gewone haarspeldjes kunnengebruiken, maar die met een U-vorm zijn handiger. Buig één kant naar de zijkant zodat het een soort haak wordt. Nu bevestig je het speldje in het uiteinde van de knot. Dit doe je aan beide kanten. Als je knot nog steeds los hangt doe je nog wat speldjes aan de boven en onderkant. Maak het af met een verstevigende haarspray.

Een reactie op “Sméxy knot”

  1. Leonie 12 oktober 2009 at 18:34 #

    ;-)

Laat je reactie achter