review haar wax hema

13 okt

Jaa de 1e echte review :D
het gaat over de haar wax van de hema die deze week maar 2 euro kost !
ik zoek al een tijdje een goede niet te duren haar wax , maar wat blijkt ? 1 z’n potje is best wel duur! :o
maar goed als ik een product zoek geef ik niet op :P dus zoeken zoeken zoeken hebben ze hier misschien geen goede goedkope wax ? nee en daar ? nee en daar ? nou zo ging het wel door. Totdat het hema krantje zondag kwam.
Alle stylingsproducten van de hema (alleen die daar stonde afgebeeld)  maar voor 2 euro. en voor op het krantje zaten ook nog kortingsbonnen op van 15% korting .Dat komt dan dus neer op €1,70. ik dacht maandag meteen uit school naar de hema fietsen want , ik moest hem wel hebben ! En ja hoor ik heb hem gekocht :D ik dacht eerst dat het een zilver potje was maar dat was niet het is een zwart potje maar dat maakt mij niks uit maar ik kon hem niet vinden :P wax hema

er zit 100 ml in en hij is 12 maanden houdbaar (voor de gene die het willen weten :P )
er staat ook een beschrijving op het potje en dat is :

NL    Wax. professionel en veelzijdig stylingsproduct. Gebruiken op droog haar om haarlokkeb te accentueren. Wrijf een kleine hoeveelheid was tussen je handen warm en kneed deze in het haar.

Foto's-0133
wauw en met het stickertje op het dekseltje ! :D
Foto's-0134
zo als je kan zien is de wax blauw. Maar 1 na deel :(
hij ruikt er veel naar manne badschuim van axe ofzo iets :P dat vind ik wel wat minder helaas.
beetje raar dat ze er geen neutrale geur aan doen maar ja .

hij is heel erg fijn , maar ja die geur ben ik niet heel erg tevreden over. dus daarom krijgt hij een uhmmmm 8 !

Nog geen commentaar

Laat je reactie achter