Snel een klei maskertje

12 okt

Gisteren voor dat ik ging doushe wou ik nog even snel een klei maskertje op doen maar ja ik was het natuurlijk weer vergeten en bla bla bla je kent het wel vast wel ! ik had nog snel de tube kunne pakken en heb ik het er nog mar even snel op gesmeert even in laten trekken 5 – 10 min . dus mocht mijn gezicht niet nat worden xP. en eindelijk hij mocht er af ! ik had z’n zachte huid ohwww wat was dat fijn ! ik had ook nog snel ge scrubt met een scrub gel (bestaad uit kleine bolletjes met een gel achtig iets) en toen voelde mijn huid nog zachter aan ! echt O MY GOD  zooo zacht (L) <3

het maskertje wat ik heb gebruikt was van de etos !

Ik sta voor de spiegel dus van daar dat je mijn hand ziet ende rest van mij :P

Een reactie op “Snel een klei maskertje”

  1. Marielle 3 december 2010 at 17:04 #

    wat zijn de ingredienten van dit klei masker?
    Je hebt mij wel nieuwsgierig gemaakt!

Laat je reactie achter