Parfum + review

8 nov

Oke gisteren stond er een post dat het niet zeker was dat het filmpje + review van deze week uit gesteld kon worden
omdat ik vandaag de hele dag weg was. Dan denken jullie vast wat is dat een rare post want je had het ook gisteren kunne doen. Klopt maar ook weer niet, het klopt niet want : ik was toen op de laptop van mijn vader ik had geen zin voor die 3 min mijn laptop aan te zetten (mijn laptop is niet echt de snelste :P ) maar ik had het inderdaad wel eerder op de dag kunne doen maar ja ….
jullie krijgen hem gewoon nu !

nu nog even de review van de parfum die ik in einhoven gekocht heb :P

de parfum heet Pursue Shirley May
hij was in de aanbieding dus koste hij nu maar € 2,50 normaal kost hij € 5
hij ruikt heerlijk ! en de fles is goed van formaat

Hahah ja de foto komt uit het filmpje parfum stash in foto's :P

Hahah ja de foto komt uit het filmpje parfum stash in foto's :P

hij krijgt een 8 ! :D ik vind het wel een aanrader om hem te kopen
oja voor dat ik het vergeet te zegge ik heb hem bij de douglass gekocht ;) (in eindhoven )

4 Reacties op “Parfum + review”

 1. Ellen 9 november 2009 at 14:33 #

  Cool Water ruikt erg lekker!!

 2. Leonie 9 november 2009 at 18:37 #

  Haha ja idd :D

 3. xxBeautystar 12 november 2009 at 12:06 #

  Haay, op welke site heb jij je site gemaakt? Want je ziet denk ik wel dat mijn site nogal lelijk is, die van jou is veel mooier! Zou je dat alstjeblieft willen zeggen? Ik heb al gekeken op http://www.llnk.nl maar ik weet niet waarop ik dan moet klikken..

  • Leonie 13 november 2009 at 18:54 #

   Hahah dat gaat helaas niet llnk.nl is van mijn zus het is haar eigen site en ik mg daar een blog op maken (deze site dus )
   maar hij gaat via WordPress dus ik kan je helaas niet verder helpen ben ik bang … maar je kan wel een leuke site via
   http://www.webs.com maken dt is ook gratis dat was ook trouwns mijn vorige site voor dat mijn zus dit voor stelde
   toen was het beautymode.webs.com kijk maar ;) dat vond ik toen het beste

Laat je reactie achter