geshopt

30 dec

Ik ben gisteren weer gan shoppen in de stad, en natuurlijk laat ik dan zien aan jullie wat ik gekocht heb :)
normaal zou ik dat in een filmpje doen maar als ik daar filmpje ga over maken heb ik z’n idee dat het meer een blog over mij word dan een site over beauty …..( ik bedoel daar mee alleen maar Haul filmpjes )  dus daarom een Artikel !

Nou ik ging eigenlijk naar de stad voor een nieuwe broek te kopen maar natuurlijk kom ik met meer thuis :P
Foto's-0179
dat is wat ik gekocht heb Alles was in de uitverkoop op de alround concealer van catrice na…. (als je die zag op de foto :P )

Nou,
ik heb 2 broeken van de C&A totaal 18 euro :D 9 euro per broek. en 1 riem (zat in een van die broeken)
ik heb nog een principal stijltang voor 10 euro gekocht normaal koste hij 20 euro en hij komt van de blokker
En ik heb ook nog een borstel gekocht voor 1,75 bij lipstick gekocht.
De catrice alround concealer palletje 2,75 of zo iets dat weet ik niet meer.
En als laatsten een Jurkje van de H&M hij koste 9 euro normaal 29 euro

Foto's-0185
zo ziet het jurkje er uit als ik hem aan heb.Maar op dat ik niet zo handig ben met kleding foto’s maken heb ik daar mijn hoofd niet op staan…Maar je kan iet op die foto zien dat een bandje heel dik is en de andere dun is , dat kan je op de 1e foto wel een beetje zien. Maar dat was wat ik gekocht heb :)

2 Reacties op “geshopt”

  1. Jamie 30 december 2009 at 22:12 #

    wil je ook een keer je haar stijlen? :P

  2. Leonie 3 januari 2010 at 16:59 #

    Ja dat is goed, daar dacht ik ook al aan maar zelf heb ik al erg stijl haar. Maar ik bedenk wel wat

Laat je reactie achter