Hoe zit dat ?

22 dec

Hoe zit dat

de eerste vraag is binnen gekomen :)

Ik gebruik fandation maar met welke kwast kan ik daar het beste voor
gebruiken ?
Dat is inderdaad een goede vraag ! Als het er natuurlijk uit moet gaan zien moet je het gewoon aan brengen met je vinger toppen als je het wat dekkender wilt hebben kan je het beste aan brengen met een ronde kwast dan kan je goed bij de neushoek(vleugels) en dan is het handigst echte haar ( dieren haar ) geen synthetische want als je die wast gaan ze uit hun vorm staan en kan je hem zo weg gooien . een sponsje kan je ook gebruiken, maar er zit wel 1 na deel aan … Hij zuigt 1 derde deel op, wat heel zonde is van je fandation. Dus ik raad je een ronde dieren kwast aan. (sorry voor de lange uitleg ;) )

een zoals deze dus

Nog geen commentaar

Laat je reactie achter