Revieuw Miss Sporty lasting colour up to 7 days (nagellak)

31 mei

Als 1e wil ik even zeggen dat mijn haar niet meer die style is geworden aan gezien ik een weerborstel in mn haar haar heb echt heel jammer :( en dan zou dat niet mooi zijn dus ik heb het gewoon het zelfde gehouden maar dan meer laagjes en natuurlijk wat korter ( niet heel kort hoor )
Maargoed ik ga even de miss sporty nagellak revieuwen.

Picture 228
Op mijn nagels,,

Picture 233
open,,

De nagel lak is heel mooi, Als je hem goed dekkend wil hebben (zodat je niet je nagelbedden er tussen door ziet) moet je toch echt 2 dunne laagjes aan brengen. De kleur is paars lila achtig kleurnummer 32. Hoeveel hij kost weet ik niet want ik heb hem namelijk gekregen ( al even geleden ) Hij krijgt een 7 !

Nog geen commentaar

Laat je reactie achter