new hair ?!

27 mei

zaterdag ga ik naar de kapper eigenlijk wil ik totaal iets nieuws, maar het is helemaal niet makkelijk om op internet een mooi fijn trendy kapsel te vinden en ook nog een wat bij je past. Na heel lang zoeken heb ik er toch een gevonden!
Er zit niet een hele grote verandering in maar wel een beetje. ik zou ook graag mijn haren willen laten verven maar dat mag nog even niet, zoiezo zou ik beginnen met spoeling (kan de kapper ook spoeling bij je doen ?) en dan permanente kleur doen.
haarcoupe1
Vet mooie haar style zoals ik het zou willen

maar nu is de vraag staat dat wel bij mij en kan dat wel  ?! :o

Picture 191
Me

dus mijn haar zou al lichter geverfd ( kleur spoeling ) moeten worden, en dan heb ik veel wax nodig en toch misschien de stijltang voor dat effect te krijgen.

Nog geen commentaar

Laat je reactie achter