Clothes of the day

18 jun

dit is al weer even geleden zeg !
Foto's-0423
En jahoor ik kijk natuurlijk weer lekker stom :(
Ik kreeg vandaag zoveel leuke opmerkingen van oh wat een leuk tuniekje met die riem, Toen dacht ik nou laat mijn artikel van vandaag maar over mijn clothes of the day houden.Toen ik hem in de winkel zag liggen dacht ik echt die moet ik passen, dat heb ik ook gedaan en heb ik hem ook maar meteen gekocht. Vandaag wou ik hem aan doen maar toen had ik echt z’n idee dat ik een pyjama aan had.Maar ik herinnerde me ineens dat ik een hele groten leuken riem heb die daar bij past. dus heb ik die maar aan gedaan en toen vond ik het niet meer z’n pyjama effect hebben. deze kleding is ook heel leuk met een legging Maar ik ben niet zo van de leggings dus heb ik maar een spijkerbroek gedaan waar ik me fijner in voel. voor een lekkere warme dag ik dit echt fijn en luchtig maar dan moet je de riem wel een keertje af doen want, deze is van echt leer en dat word heel erg warm aan je buik. Leuke hakschoenen er onder en klaar!
schoenen
beetje wazige foto :$
deze schoenen had ik er onder, die zitten zó fijn ! Love these shoes !

Nog geen commentaar

Laat je reactie achter