Foto’s probleem ?! + ”verhaaltje”

18 jun

Ik zat net even te kijken wat voor artikeltjes ik al heb op mijn site en zie ik dat heel veel afbeeldingen het ineens niet meer doen :S echt heel raar ik upload ze niet via imageshack omdat die veel problemen geeft en omdat ik een ”blader” knop heb zitten in ”wordpress” waar ik mijn artikels in schrijf. ik kan ze nog gaan zoeken maar reken er maar niet meer op dat alle foto’s het nog gaan doen. ik hoop niet dat dit probleem vaker voor gaat komen. sorry daar voor dus

Jeuj morgen is het kermis in ons dorp niet dat het de moeite waard is ofzo maarja altijd wel gezellig om met vriendinnen daar naar toe tegaan. Zondag heb ik een feest. en dinsdag 6 juli begint mijn proefwerkweek :S weinig zin in maarja het zal toch moeten.Van engels moet ik 2 hoofdstukken kennen en van NT (natuur & techniek) alle boekjes echt veel en dan heb je ook nog eens het probleem dat je de map van NT op school hebt laten liggen dus kan ik niet vroeg beginnen met leren (damm) en van nederland ook 2 hoofdstukken en van ng (natuur&gezondheid) boek 3 planten. die stof van NG hebben we nog geneens gehad echt stom dus dat we dat moeten leren voor proefwerkweek als je dat hoofdstuk nog geneens gehad hebt :l en de rest weet ik zo niet uit mijn hoofd. Gelukkig zijn het steeds de 1e 2 uurtjes waar ik pw op heb, en ben ik de rest van de dag vrij.

Maargoed jullie weten dat de foto’s het niet meer allemaal doen en dat ik het druk ga krijgen dus als ik geen artikel plaats zal het vanwege drukte voor PW week zijn.

Edit: op een of andere manier zijn al die foto’s verwijderd en kan je ze daarom niet meer zien omdat ze niet opgeslagen staan in wordpress, wat ik natuurlijk heel raar vind want ik kom nooit in media/bibliotheek voor oude foto’s

Nog geen commentaar

Laat je reactie achter