3 kleuren oogschaduw volgorde aabrengen

4 jul

Er zijn veel trio oogschaduw palletjes net zo als van wet ‘n wild Heel leuk en mega handig zijn die dingen !
maar als je er nou ook nog een hele leuke ooglook mee kan maken ( met alle kleurtjes te gelijk) zou het helemaal geweldig zijn, Maar natuurlijk kan dat. Alleen in wat voor volgorde moeten de kleuren dan ?
van licht naar donker, Meestal zitten de kleurtjes ook zo in volgorde in het doosje.  Ik laat het even zien met de kleur groen.

kleuren volgorde
Nou zijn dit natuurlijk niet echt verkrijgbare kleurtjes maar jullie snappen hem wel ;)

Zoals ik al zei zitten de kleurtjes meestal van licht naar donker in het doosje/Palletje
links Licht midden medium rechts donker

Zo ga je dat ook doen met je ogen
Binnen hoek dus licht midden medium buiten ooghoek donker

oog 3 kleuren
Afbeelding waar ik laat zien wat ik bedoel met de kleuren

mijn ”teken” kunsten zijn niet zo goed vooral niet op de laptop
maar ik denk dat het wel duidelijk is wat ik bedoel. Begin midden onder in je oog met een denkbeeldige lijn en trek die schuin door tot hoe ver je hem wil. begin met 1 midden 2 en als laatste 3, probeer de kleur overgang mooi te maken
met een blending brush (hema heefte een goede van 3 euro dacht ik  maar je kan ook altijd een betere kopen natuurlijk!) Oogpotlood,mascara op en misschien nog eyeliner op (vergeet de highlighter boven je wenkbrauw niet) en klaar ! Mooi vervagen/blenden van kleur overgang kan je ook doen met een highlighter voor een mooi resultaat ;)
ik hoop dat het een beetje duidelijk is. en oja je hoeft niet perse met het zelfde palletje te werken om dit te krijgen je kan ook net zo goed een witte mono een licht roze mono en paarse mono werken zolang de kleuren combinatie maar mooi is.

2 Reacties op “3 kleuren oogschaduw volgorde aabrengen”

  1. make up liefhebber 27 oktober 2010 at 17:04 #

    er zijn nog zo veel andere mannieren!!! niet zo’n super artikel

Laat je reactie achter