Getagged shoppen

25 jul

Zo, dan maar een keertje een tag, zodat jullie meer over mij te weten komen (:
Deze tag heb ik over genomen van Pink Sensation.


Shopping

01. Je grootste ergernis tijdens het winkelen.
Hmm, eerlijk gezegd heb ik er 2!
Dat als je iets heel leuks ziet (denk aan kleding) en je gaat het passen dat het of te duur is of het past niet of je ziet dat hij al kapot is. daar kan ik echt niet tegen. Maar dan mijn aller grootste ergernis tijdens het winkelen is toch wel de bekende kan ik u helpen terwijl je nog maar net de winkel binnen loopt.

02. Zodra er uitverkoop is dan….
Loop ik er vaak meteen op af ! tenzij ik het niet nodig heb natuurlijk.

03. Wat is je grootste miskoop?
Oh, die was laats nog maar ik weet hem niet meer! echt dom van mij.
Wat ik me nog wel van een ”miskoop” kan herinneren is dat ik bij de Cleare’s een ice cream lip balm cookie dough gekocht had, en toen ik hem open maakte vond ik hem zooo vies ! de geur alleen al, ik dacht meteen miskoop. Maar ik ben nu aan de geur gewent, en eigelijk is hij helemaal niet zo verschrikkelijk vies meer. en hij smeert heel fijn dat wel.

04. Waar koop jij je kleding altijd?
Nou ik heb geen vaste winkel eigenlijk. Voor broeken moet ik toch wel  naar de C&A gaan, omdat ze daar goed aan sluiten. Allowel ik steeds meer winkeltjes tegen kom waar ik wel voor broeken kan slagen.

05. Waar koop jij je cosmetica altijd (mag ook online winkels zijn).
Voor niks heb ik een echte vaste winkel eigenlijk. maar voor make-up ga ik toch wel het liefste naar de kruitvat.(Catrice, Essence, Gosh) Ook heb ik wel wat van de etos. (huismerk en missporty)En natuurlijk voor mijn paris memories ga ik naar een markt. Je kan dat ook wel online kopen hoor, maar dan heb je verzendkosten enzv.

06. Wat zou jij nog graag willen aanschaffen voor in en om je huis (mag van alles zijn).
Nouja dat is toch wel een goede kast voor al mijn make-up, haar producten  en verzorging spulletjes.

07. Online of echt shoppen?
Ik denk toch wel in het echt shoppen. Zo af en toe koop ik eens wat online, maar dat is heel weinig

08. Wat is het duurste wat je heb uitgegeven, op het gebied van kleding, accessoires en beauty.
Hmm het duurste dat is een goede vraag, eigenlijk zou ik dat niet weten! Wel weet ik wat het goedkoopste was.
dat was laatst nog bij de kruitvat in de stad. een highlighter van manhattan + een Gosh mouse fandation + een gosh lipgloss voor samen maar 3 euro ! die lipgloss van gosh alleen al zou 16 euro kosten en die foundation 14 en de highlighter 5 euro. dat vond ik dus echt gewoon teleuk.

09. Fav.shoppingmall (World Wide…Nederland mag natuurlijk ook).
winkelcentrum, hmm Eindhoven toch wel

10. Alleen winkelen, of met familielid/vriendin/partner etc.
Dat maakt mij eigenlijk niet zoveel uit, maar natuurlijk is het met andere wel veel gezelliger !

11. Als jij mocht kiezen, welke winkels mogen er naar Nederland komen?
Hmmm dat zou ik niet weten nou mag er wel een MAC , the bodyshop en een trekpleister bij mij in de  beurt komen!
nouja, er zit wel een MAC counter in eindhoven maar die mag wel wat dichterbij komen :P En de trekpleister en thebodyshop heb je hier niet. Oja de lush mag ook wel komen in mijn beurt !

Nog geen commentaar

Laat je reactie achter