french manicure

10 aug

Gister avond had ik ineens zin om iets met mijn nagels te doen, ik pakte een kleurtje en dat was wit (nouja wit is eigenlijk geen kleur) en toen dacht ik laat ik maar eens kijken of ik nog ‘n french manicure kan zonder van die stickertjes.
ja hoor dat kan ik. Ik heb de french manicure gedaan met het lakje van Collection 2o00 (nummer 103)

Collection 2000-103-01
french manicure (linkerhand)
Aan gezien ik nu niet z’n korte nagels heb is het natuurlijk ook wat makkelijker. Heb je nou van die korte nagels waar bijna geen nagelbed aan zit is het natuurlijk moeilijker. Links lakken is ook (in mijn geval) makkelijker omdat ik met rechts schrijf, dus mijn rechterhand ziet er niet zo geweldig uit.

Collection 2000-103-02
french manicure met ‘n roos vast (linkerhand)

Collection 2000-103-03
Collection 2000 nummer 103 (wit)
Helaas is dit lakje nu echt bijna op :(
wat is trouwens wel dom vind van nagellak dat het kwastje niet helemaal tot de bodem komt.
zo blijft er altijd wel wat inzitten wat zonde is.

Update site : Misschien heb je het al gezien maar sinds gisteren is er ook een About pagina, vind ik wat slimmer zodat jullie weten wie de artikels schrijft. (Klik hier voor about)

2 Reacties op “french manicure”

  1. Vief 10 augustus 2010 at 14:26 #

    Mooi gedaan.

  2. fashiondrug 10 augustus 2010 at 19:30 #

    Mooi gedaan! Ook leuk bloemetje…

Laat je reactie achter