Make-up routine in de zomer

5 aug

filmpje

Waarom make-up routine in de zomer ?
Omdat het in de zomer heet is, dan heb ik geen zin om ”dikke” laag vloeibare foundation+poeders env. op te doen omdat je kan kans hebt dat het er helemaal af gaat. Daarom gebruik ik dan concealer en een vaste poeder foundation. Oja ik gebruik ook wel oogschaduw maar dat is de laatse tijd steeds minder aan het worden dus doe ik dit steeds vaker vooral als ik weinig tijd heb.

2 Reacties op “Make-up routine in de zomer”

  1. Vief 6 augustus 2010 at 11:25 #

    Leuke make up routine!

Trackbacks and Pingbacks

  1. Filmpje : Hair-Routine | Beautymode - 23 april 2013

    [...] had laatst mijn snelle zomer make-up routine laten zien, maar waarom maak ik dan ook niet gelijk een hair-routine ? Eerst deed ik er zowat niks [...]

Laat je reactie achter