Mijn kwasten

3 aug

Ik heb het wel eens over de Fräulein 3*8 brush set gehad en had ik beloofd voor een filmpje, maar ik dacht waarom maak ik er geen artikel over ? Dat is namelijk veel handiger, en ik heb nu ook nog ander merk  kwaste.  De Fräulein 3*8 kwasten zijn voor een groot gedeelte van echt dieren haar. De poederbrush, blushbrush, schuinafgesneden brush (kan niet op de naam komen) en de fan brush zijn van synthetische haren. Wat wel een nadeel is met het wassen van de kwasten. (ze kunne gaan uit staan)

kwasten set 0 roll
brushroll
ze zitten in deze brushroll. Dat is  natuurlijk wel ideaal, vooral als je de kwasten mee moet nemen.
de brushroll is niet bij gekocht maar daat zaten de kwasten in toen ik ze in het pakketje binnen kreeg.

kwasten set 00 pot
de pot waar de kwasten in zitten
Ik heb de kwasten maar in een ”pot” gedaan.
Dit is eigenlijk maar een gewone bloemen vaas, maar hij is geschikt hier voor.Als eerste heb ik er wat Decoratiezout in gedaan. en er een lint om heen gestrikt. (dit lint zat om een Cadeautje van de Douglas) Zo is het echt veel handiger !

kwasten set 01 gezicht
“Gezichts” kwasten
de onderste kwast is van essence, die heb ik gekocht met de moonlight LE die kwast is wel van dierenhaar dacht ik.
zoals je ziet staat de schuinafgesneden kwast niet op de foto! Dat klopt mijn moeder had z’n kwast nodig dus heeft ze die van mij gekregen. mijn bronzer doe ik nu op met de blush brush of ook wel eens met de essence kwast, wat geen probleem is. Je ziet dus op de foto: Grote peoder brush, Blush brush, Fan brush, Concealer/foundation kwast, Poederkwast Essence
.
kwasten set 02 ogen
Oogschaduw kwasten
Het zijn er inderdaad wel wat. Maar de spon eplicetor gebruik ik nooit en sommige kwasten hiervan zijn naar mijn mening te groot voor oogschaduw aan te brengen. De onderste 2 zijn niet van Fräulein 3*8, de ene is namelijk van Gosh en de andere is van de Hema. De kwast van de hema is ook synthetisch en heet Blending brush. De kwaliteit van de hema kwast is wel oke en niet zo duur, maar op een moment gaan die haren ook uit staan, net zoals bijna alle andere synthetische kwasten. De Gosh kwast ik weer wel van dierenhaar, die is ook wel fijn en de kwaliteit van die kwast is ook wel goed.

kwasten set 03 weknbrauw
Eyeliner & wenkbrauw kwasten
De eyelinerkwasten heb ik maar even hier bij op de foto gezet omdat de oogschaduw kwasten foto te vol werd (hij staat nu ook al aardig vol) Zoals je ziet zit er bij 1 kwast lijm aan, uhu dat klopt die is ooit kapot geweest.(meteen op het begin toen ik ze pas had , volgens mij de avond toen ik ze binnen had)  Hij lag op mijn bed en dat had ik niet door dus ik ging er met mijn knie op, net op dat breekbaar punt. daar baalde ik natuurlijk heel erg van en heb ik hem gelijmd. vaak liet hij los omdat ik het geduld er niet voor had. Maar ik heb hem al een tijd niet gebruikt en nu is de lijm wel hard geworden, gelukkig maar.

kwasten set 04 lippen
Lip kwasten
Nou moet ik eerlijk zijn dat ik deze kwasten echt bijna nooit gebruik, misschien net 3 keer.
Als ik hem gebruik is het
voor als ik lipgloss over mijn lipstick heen wil hebben, zodat het sponsje van de lipgloss niet onder de lipstick zit

De kwasten van Fräulein 3*8 heb ik op ebay.nl gekocht. Klik hier voor de precieze link.
Er staat wel dat het 21 stuks (de brushes) zijn maar dat is een fout van de verkoper want als je ze gaat tellen zijn het er indd maar 20. (net zo veel als ik er dus heb) Ik zie wel dat ze goedkoper zijn geworden! toen ik ze kocht waren ze 16 of 17 euro. Ik raad ze zeker aan ! Als je op zoek bent naar een andere kwastenset op ebay, gebruik het zoek term Brush set.2 Reacties op “Mijn kwasten”

  1. Debbie 6 augustus 2010 at 15:33 #

    ik wou die ook al kopen!
    maar ik weet alleen niet hoe je met paypal moet betalen :l

    • Leonie 6 augustus 2010 at 23:48 #

      Hmm dat weet ik ook niet aangezien mijn zus ze voor mij gekocht heeft :$ (ik heb ze terug betaald)

Laat je reactie achter