Garnier 3 in 1 wash scrub and mask, masker

19 sep

Ik heb dit masker al heel lang, maar elke keer dacht ik laat ik hem gebruiken en iets over schrijven het maskertje schrijven op mijn site. maar steeds kwam er niks van tot op laatst dan. voor de gein was ik foto’s aan het maken dus een echte normale foto van het maskertje op mijn gezicht heb ik  niet :P

mask tube
Garnier 3 in 1 was, scrub and mask (tube)
De tube is wel goed van formaat, ook ziet hij er niet zo standaard
en saai uit ( ik hou wel van licht blauwe tubes ofzo :P )

mask
misschien een iets te domme foto waar ik het maskertje op heb

De masker ruikt echt heerlijk naar komkommer, niet z’n neppen chemische geur vind ik.
De scrub deeltjes zijn heel fijn en werken goed, maar als face wash zou ik hem echt niet gebruiken. Wel één nadeel vind ik dat je echt heel hard met je washandje over je gezicht heen moet gaan om hem eraf te krijgen (wat ook weer wel goed is) Nog wel even 1 ding omdat het toch wel een soort van klei masker is kan je huid rood worden als je hem er afhaalt, het beste is dus ook om hem ‘s avonds te gebruiken voordat je gaat slapen ofzo en dan een lekker laagje nacht crém er op doen en klaar !

Ik raad dit masker zekers aan !

2 Reacties op “Garnier 3 in 1 wash scrub and mask, masker”

  1. Josephine 19 september 2010 at 20:40 #

    Lijkt me fijn :D

  2. Vief 20 september 2010 at 09:23 #

    Lijkt me super :D
    xx

Laat je reactie achter