Requests,,

9 sep

Oke ik heb dit al vaker aan gegeven :$ ik heb gewoon Requests nodig ! voor een filmpje een artikel een tag weet ik het verzien maar wat, want anders kan het ooit zijn dat er geen artikel komt zoals deze keer. Ik heb gewoon geen idee wat ik moest schijven. ook ben ik pas vandaag om half 5 thuis gekomen en gister ook en moest ik weer door naar streetdance dus kwam ik laat thuis. Dan hoop ik dat je snapt dat ik dan gewoon geen artikel meer kan maken als ik ook Huiswerk op krijg (ja hoor heb meteen de 1e week al weer wat huiswerk waneer houd het eens op ? XD)

Dus,, ik hoop dat ik nu bijwijzevan 100 Requests krijg dan ik een eind voort. ook weet ik dat ik een flink aantal bezoekers heb op beautymode, dus ik zou het ook leuk vinden als jullie een keertje reageren op iets ! als je dan een blog/site hebt kan ik ook op die van jou kijken. ik bedoel ik heb 8 september 48 bezoekers gehad geen 1 Reactie :( maarja dat was even niet boeiend het gaat vooral om die Requests !

heb je een request of een vraag (of iets anders) mail het dan naar : Thebeautymode@gmail.com

2 Reacties op “Requests,,”

 1. BALLOON 10 september 2010 at 17:13 #

  Ik heb een tag voor je, die ik al op meerdere sites heb gezien (zelf heb ik hem niet gedaan maar wie weet doe ik het nog :D ):
  Jouw top 5 mooiste mannen, haha ik vond hem wel leuk!
  Zogauw weet ik er geen maar als ik weer een leuke tag zie zeg ik het!
  xxxx

  • Leonie 10 september 2010 at 18:48 #

   Haha xD oke zal hem voor je doen, maar dan tag ik jou ook ^_^

Laat je reactie achter