The body shop Strawberry douchegel

15 sep

Jeuj ik heb eindelijk ‘n The Body shop (afgekort als TBS) in eindhoven gevonden !
ik wist dat dus echt niet, dat Eindhoven wel een TBS had ik dacht namelijk van niet. Maar we (ik en mijn zus) gingen naar de YouMac en toen zag ik ineens een TBS ! mijn zus zei dat ze het eigenlijk wel wist maar niet bij nagedacht had dat ie er wel was elke keer dat ik het vroeg. Maar omg dat is echt 1van mijn favoriete winkels echt waar. Ze hebben echt enorm veel en lekkere boddybutters zeg. en toen zag ik een mandje staat met afgeprijsde vakantie flaconnetjes staan. Ik ben er in gaan kijken heb toen een douchegel gekocht.

Thebodyshop strawberry (samen)
Strawberry douche gel + Strawberry bodybutter

De douche gel ruikt o zo lekker echt serieus, wat jammer dat er geen geur computer foto’s zijn zeg :(
Hij kosten maar 2 euro, dus die kon ik gewoon niet laten liggen.

Thebodyshop strawberry (bodybutter)
Sample van de Bodybutter

Zoals iedereen weet krijg je (bijna altijd) ‘n sample van iets als je wat koopt, zo als je ziet ik ook.
Het is ‘n Strawberry bodybuter, dus die bij de douchegel hoort. voor aan in de winkel stonden een paar van die bodybutter potjes open en kon je ruiken, ik was meteen helemaal weg van de strawberry bodybutter.

Ik raad je echt aan om iets van de strawberry lijn te kopen, let wel op als je echt niet van ‘n zoeten zoeten geur houd want jij is heel zoet. Hoe vaak ik het ook blijf zeggen het ruikt gewoon in 1 woord geweldig !

4 Reacties op “The body shop Strawberry douchegel”

 1. Loeder 15 september 2010 at 22:07 #

  lijkt me echt ontzettend lekker ruiken!Idd jammer van de geurcomputer :(

 2. Laura 16 september 2010 at 20:10 #

  Lijkt me heerlijk om te ruiken!

 3. Vief 17 september 2010 at 20:54 #

  Lijkt me heerlijk =]
  x

 4. LindsayMarisol 5 oktober 2010 at 01:56 #

  Every body knows that humen’s life seems to be not cheap, however we need cash for different stuff and not every man gets enough money. Thence to receive quick loan or just college loan would be a right solution.

Laat je reactie achter