Voor – Na

28 sep

Het leek me wel een keertje grappig om te laten zien hoe mijn huid  voor dat ik mijn make-up op doe er uit ziet en hoe het er uit ziet als ik make-up op heb! Natuurlijk kon je dat al wel een beetje zien in mijn Make-up routine maar niet zo heel goed, daarom maak ik even een artikeltje over de basis make-up

voor - na make-up
Voor – na foto

Zo als je ziet heb ik een huid met nogal veel sproeten en andere dingetjes, op de 1e (voor) foto kan je zien bij mijn neus vleugel dat het daar rood is op die plek is het enorm schraal. Ik kan wel elke avond wat body butter er op doen maar dan komt het toch weer terug dus heeft het weinig zin. Toch doe ik dat af en toe wel, maar wat ik het meeste doe is toch maar met mijn Catrice allround palletje (groene kleur) alle rode vlekjes weg werken (helaas ga je dan heel goed zien dat je concealer of foundation draagt).

Zoals je kan zien  op de ‘Na’ foto heb ik na mijn foundation en poeder een mooiere egaler huid, nog niet perfect maar wel wat beter. Helaas heb ik nog niet ‘Dè’ foundation gevonden die echt heel goed blijft zitten, allowel ik heb er wel eentje op het oog maar ik zie wel wanneer ik die ga aanschaffen. Ik bedoel dus dat mijn foundation er al vrij snel af is, en mij zie je echt geen foundation, poeder , blush etc bij werken op school, alleen maar mijn lippen en ogen.

Maarja ik ben wel blij met hoe het er meestal uit ziet (als de foundation er nog op zit).

Nog geen commentaar

Laat je reactie achter