Review; Etos maxvolume mascara

10 apr

Deze keer een review over een mascara van de etos. Eigenlijk koop ik vrij weinig make-up bij de etos, meestal alleen een oogpotlood en heel soms iets van MNY. De etos hier was verbouwd en dus ging ik kijken en ik  had toch een nieuw oogpotlood nodig en ik weet dat die van de etos (eigen merk) heel fijn zijn dus ging ik die maar halen, het was toen 2e halve prijs van alle make-up dus had ik ook maar een oogpotlood van MNY gekocht om te kijken of die fijn is. Aan de kassa zeiden ze dat ik een gratis Etos maxvolume mascara kreeg omdat ze dus heropent waren.


verpakking


(Klik op afbeelding voor een duidelijke weergave)
Links dus zonder de etos mascara en rechts met de mascara.
er zit dus best wel een verschil in, ik vind hem ook erg fijn!
ik ben een beetje rond gaan zoeken op internet hoeveel hij kost, want dat weet ik niet omdat ik hem gratis kreeg maar als het dus ook echt klopt kost hij ongeveer € 3,19

Pluspunten:
♥ Stinkt niet
♥ Fijn borsteltje
♥ Geen klontjes
♥ Snel en makkelijk aangebracht zonder op je ooglid te komen met het borsteltje

Minpunten:
♥ Zakt uit maar niet heel snel  (maar dat heb ik zoiezo bij veel mascara’s)

Punten:
Verpakking 7/10
Geur 7/10
Handigheid 9/10
Werking 8/10
—————————-
Totaal: 8-

3 Reacties op “Review; Etos maxvolume mascara”

  1. Silke 10 april 2011 at 20:08 #

    Ik vind het resultaat erg mooi, vind het altijd zo belangrijk dat je wimpers goed scheiden zeg maar en zo ziet het er zeker uit bij deze mascara :)

  2. Kelenna 17 april 2011 at 14:38 #

    You’re the graetset! JMHO

Laat je reactie achter