Review; Een complete Gosh Ooglook

3 mei

In mijn vorige review schreef ik over de gosh nagellakjes die ik had toegestuurd gekregen, Vandaag maak ik een review over een ”complete” Gosh ooglook.


(klik op de  afbeeelding voor een duidelijkere weergave)
Zo als je ziet gaat het dus om een Mascara , CreamEyeschadow en een eyeliner.

Om te beginnen met de Mascara. Deze mascara heet Wonder Volume en  is mijn favoriete mascara, ik ben dus super blij dat ik die weer kreeg. Het borsteltje is van rubber, zelf vind ik dat wel het fijnste voor een mascara. Ik heb niet heel veel te zeggen over deze mascara alleen: het is een geweldige mascara en ik raad hem je zeker aan!

Pluspunten:
♥ Pakt ook echt alle wimpers mee.
♥ Ik heb het idee dat hij zuinig in gebruik is (ik hem er een al heel lang hij is nog goed en nog steeds niet op)
♥ Leuke verpakking met dat groen
♥ Stinkt  niet

Minpunten:
♥ -

Punten:
Verpakking 8/10
Geur 7/10
Handigheid 8/10
Werking 9/10
—————————-
Totaal: 8
Aanrader
/Afrader

Dan de CreamEyeschadow in Love that platinum !. Super leuk om die eens te mogen testen zeg. Dit is super handig als je een weekendje (of langer) weg gaat en je hebt geen zin om heel je kwastenset mee te  moeten nemen. Hij werkt heel fijn en je hebt hem snel aangebracht. Wat ook handig is, is dat hij waterproof is. Dus als het warm weer is zou hij ook niet gaan moeten glijden. Er zit wel een raar geurtje aan, maar die ruik je ook echt alleen als je aan de stick gaat ruiken.

Pluspunten:
♥ Handig aantebrengen
♥ Handig voor op reis
♥  Waterproof

Minpunten:
♥  Raar geurtje

Punten:
Verpakking 8/10
Geur 6/10
Handigheid 8/10
Werking 8/10
—————————-
Totaal: 7,5
Aanrader
/Afrader

Als laatste de Eyeliner in nummer 12. Deze eyeliner is groen en hij is super handig aan te brengen.
Nou moet ik toch wel eerlijk zeggen dat ik hem niet echt een aanrader vind, aangezien je hem er echt gewoon  niet afkrijgt! heel mijn oog was rood geworden toen ik hem eraf wilde halen en uiteindelijk zat hij er nog steeds op. echt geel erg jammer zeker een minpuntje.

Pluspunten:
♥ Handig aantebrengen
♥ Zeer waterproof
♥ je kan hem opdoen als je gaat zwemmen, hij gaat er toch niet af

Minpunten:
♥  Toch te waterproof.

Punten:
Verpakking 7/10
Geur 7/10
Handigheid 6/10
Werking 6/10
—————————-
Totaal: 6,5
Aanrader
/
Afrader (omdat je hem er gewoon niet afkrijgt en geïrriteerde ogen er aan over houd)

Sorry voor het iets te lange artikel

 

Pluspunten:
♥ Pakt ook echt alle wimpers mee.
♥ Ik heb het idee dat hij zuinig in gebruik is (ik hem er een al heel lang hij is nog goed en nog steeds niet op)
♥ Leuke verpakking met dat groen
♥ Stinkt  niet

Minpunten:
♥ -

Punten:
Verpakking 8/10
Geur 7/10
Handigheid 8/10
Werking 9/10
—————————-
Totaal: 8

Aanrader/Afrader

2 Reacties op “Review; Een complete Gosh Ooglook”

  1. Tatjana 5 mei 2011 at 10:10 #

    Ik vind de Extreme art eyeliners van Gosh altijd zo fijn!

  2. vera 5 mei 2011 at 10:53 #

    die Cream Eyeschadow is leuk!

Laat je reactie achter